פיברומיאליה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

06/08/2010 | 09:41 | מאת: נורה רייך

האם לקיחת תרופות קבועות להורדת הכולסטרוך :ליפיטור 40 מ"ג' וגם איזויטרול ביחד ,יכולים להחמיר את המצב ? רמת הכולסטרול שלי לפני הליפיטור 380 - עכשיו אחרי שנה 237 בערכים של קופ"ח מאוחדת(בעיה גנטית אצלי)

09/08/2010 | 15:04 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום נורה, תרופות להורדת כולסטרול (סטטינים) יכולות לגרום לכאבי שרירים, אך אין הוכחה שהם יכולים לגרום או להחמיר פיברומיאלגיה. יתרה מזו, במקרה שלך, אי לקיחת טיפול בסטטינים הרבה יותר מסכנת אותך מאשר החמרה בכאבים. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה