רמוטיב לפיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

05/08/2010 | 09:10 | מאת: טל

לד"ר אלוש שלום רב אני אובחנתי בפיברומיאלגיה והראומטולוג נתן לי טיפול בתרופה טבעית מפרח רמוטיב בגלל שיש לי גם תסמונת אהרלס דנלוס רציתי לשאול האם את מכירה את היעילות של התרופה והאם יש לה תופעות לוואי חזקות בתודה טל

09/08/2010 | 14:47 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום טל, רמוטיב הינה תרופה (למרות מקורה בצמח), השייכת למשפחה של תרופות נוגדות דיכאון וחרדה. היא מעלה את הרמות של סרוטונין במח, כפי שעושות תרופות אחרות בשימוש בפיברומיאלגיה. היא לא נבדקה ישירות בקרב חולים עם פיברומיאלגיה אך בגלל מנגנונה הדומה , היא נחשבת יעילה , בעיקר על הפרעת שינה. אין תופעות לוואי חמורות ידועות. בהצלחה

מנהל פורום פיברומיאלגיה