איבחון וטיפול בכאבים בכל מיני פרקים בגוף

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

19/06/2013 | 17:34 | מאת: מלכה

לאחר תלונות על כאבים חוזרים והישנים בפרקים שונים הייתי בבדיקות אצל אורטופד אצל מומחה לכף רגל ואצל ראומטולוג שהגיעה למסקנה ונתן לי כדור שנקראת סלאזופירין אי.אנ התחלתי לקחת בהדרגה אבל בשלשה ימים אחרונים כמו זומבי חולה בתחושת הגוף במצב רוח של בכי מכל דבר גירוד בעיניים . אני מוטרדת אם זה הטיפול הנכון או מה צריך לעשות אודה לך על היועץ - מלכה קורן

20/06/2013 | 13:38 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום מלכה, סלזופירין הינו טיפול למחלה מפרקית דלקתית. איזו אבחנה קיבלת? זו תרופה שגם יכולה לגרום לתופעות לוואי של אלרגיה. כדאי בכל מקרה לחזור לרופא המטפל שלך וכן יעוץ ראומטולוגי חוזר. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה