כאב כרוני בברך

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

10/06/2013 | 11:07 | מאת: יעקב

שלום לך אני סובל מכאב כרוני בפיקת הברך קרוב לשמונה שנים בעקבות מכה שקיבלתי עברתי שתי אורטוסקופיות שלא הועילו עד היום חי עם כאב לפעמים בעוצמה בלתי נסבל נאמר ליבבדיקה ידנית שאין לי בעיה מכנית אני מתהלך מצויין רצועות ומינסקוס תקינים לחלוטין חוץ מציסטות שהתגלו בבדיקת הct במיפוי העצמות נמצאה קליטה מוגברת בלבד... מה ניתן לעשות איכות חיי ירודה עזרי לי בבקשה....???

11/06/2013 | 10:53 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום יעקוב, קשה להבין במה מדובר כי חסרים פרטים חשובים.גילך? כאבים במפרקים אחרים? כאבים במנוחה או בהליכה? ביצעת MRI? בדיקות מעבדה? חשוב להגדיר אם מדובר בתהליך דלקתי, שחיקתי או מכאני בברך על מנת לטפל בהתאם: טיפולים פיזיוטרפים? נעלי APOS? הזרקה לברך? על מנת לענות לכל השאלות, כדאי להיתיעץ גם אצל ראומטולוג. בבברכה

11/06/2013 | 23:28 | מאת: יעקוב

שלום לך שוב ד"ר ואלרי הכאב בברך בלבד בפיקה כאב בלתי נסבל... הכאב חיצוני ולא עמוק אין לי בעיה מכנית אין בעיה בכיפוף ובטווחים בבדיקת mri שביצעתי מלפני שנים נמצא פרגמנט קטן שנתלש ובלסיכום נכתב ללא ממצא תוך מפרקי מיוחד... כאב כזה אני הגעתי למסקנה ככול הנראה או סחוס הפיקה או בעיה עיצבית אציין שאני מתהלך מצויין פשוט חי כאב של עוצמה גבוהה... תעזרי לי בבקשה מה ניתן לעשות...??? אני בן 31...

מנהל פורום פיברומיאלגיה