פיברומיאלגיה /כללי

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

24/11/2012 | 11:13 | מאת: לאה

חולת פיברו לצערי 23 שנה ומה שכותבת זה מנסיון אני אישית עשיתי פעם אחת חיסון לשפעת ונישבעתי לא עוד עברתי כמה חודשים סיוט וכאבי תופת מבחינה עצבית .ולגבי שרירים תפוסים ובכלל להקלה על שרירים ממליצה בחום על ויטמין E גם נוגד חימצון גם טוב לעור ובעיקר משחרר שרירים כגון בשוקיים ..ולדעתי משרה גם רוגע . חולים עם פיברו שנים רבות להם יש החמרת סיפטומים...לחולים חדשים או שנים מועטות שכל אחד יהיה קשוב לגוף שלא ומה מתאים בריאות לכולם אמן!

25/11/2012 | 08:19 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לאה, חיסון לשפעת נבדק בקרב חולי פיברומיאלגיה ונמצא שהוא גם יעיל, וגם בטוח, אינו גורם להחמרת הסימפטומים. יתכנו כמובן מקרים בודדים בהם יכולה להופיע החמרה זמנית בסימפטומים, אך ההמלצה היא שניתן וכדאי להתחסן נגד שפעת. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה