נגישות
נגישות

שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  מעקב הריון, סיבוכי הריון

31/07/2010 | 00:49 | מאת: שימרית

עקב אלרגיה נרשם לי 20 מ"ג ביום של פרדניזון ולאחר מכן ירידה מתונה של 3 ימים 15 מ"ג, עוד 3 ימים של 10 מ"ג ועוד 3 ימים של 5 מ"ג אני בשבוע 25 1.האם בטוח לעובר?יש סיכונים כלשהם? 2.האם יש קשר בין נטילת פרדניזון ללידה מוקדמת? תודה

שלום, הטיפול בטוח לעובר ובהריון. אין קשר ללידה מוקדמת. כשיש חשש מלידה מוקדמת, נותנים סטרואידים לשיפור הבשלות הריאתית אבל זה לא פרדניזון. בהצלחה! ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693