שלום ד"ר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

12/07/2010 | 16:34 | מאת: עדי

אני בשבוע 24 האם לחיצות חזקות בשירותים בגלל עצירות יכולות לגרום לצירים או להתקצרות צואר הרחם או ללידות מוקדמות? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
12/07/2010 | 19:58 | מאת: ד"ר טל בירון-שנטל

שלום, עצירות אינה גורמת ללידה מוקדמת. היא כן גורמת לטחורים. עצירות נפוצה בהריון וניתן וכדאי לטפל בה - שתיה מרובה, תרופות סבתא, אבקת קונסיל ועוד. בהצלחה! ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693

מנהלי פורום הריון ולידה