cpc

דיון מתוך פורום  מעקב הריון, סיבוכי הריון

07/07/2010 | 21:13 | מאת: רויטל32

שלום. אני לחוצה מאוד,אנא ענו לי במהרה. סקירת מערכות בשבוע 15+5 להלן הממצאים: BPD:3.51 CM OFD:4.45CM HC:12.97CM HC*:12.55CM AC:10.86CM FL:1.95CM HL:2.09CM הערכת משקל:153g נתגלה CPC של 5 מ"מ בצד השמאלי של המח. מבנה הכורואיד פלנסוס בצד זה ספוגי,נוריאנט תקין. מומלץ מעקב. למה ממולץ מעקב אם הרופא טען כי לדעתו הממצא חסר משמעות? בשקיפות עורפית יצא 1.1mm עדיין אין ממצאי אינהיבין,חלבון עוברי וש.עורפית ב.דם. אנא דעתך. תודה.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום, cpc כממצא בודד, בנוכחות שקיפות, סקירה וסקר ביוכימי תקינים, בעיקר אם הוא חד צדדי, נחשב לממצא שאינו מעלה משמעותית סיכון לבעיות כרומוזומאליות אצל העובר ולכן אין סיבה לדאגה אלא למעקב. בחלק גדול מהמקרים הוא נעלם בסקירה המאוחרת ואז משמעותו אפסית. בהצלחה! ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693