הריון תאומים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/07/2010 | 23:38 | מאת: חסויה

הריון תאומים בבדיקת אולטרסאונד לא נצפתה קיבה ויש ריבוי מי שפיר. האם זה מסוכן?

לקריאה נוספת והעמקה
06/07/2010 | 21:00 | מאת: ד"ר טל בירון-שנטל

ריבוי מים והעדר יכולת להדגים קיבה מעלה סיכון להיצרות או לניוון של הושט - צינור המעבר של מזון מהפה לקיבה. זה דורש הסתכלות מכוונת בסונאר במטרה לנסות לענות על שאלה זו. ניוון ושט קשה לאיבחון בסונאר. מומלצת בדיקת אולטרה סאונד מכוונת וייעוץ חוזר אחריה לגבי המשך ניהול ההריון. בהצלחה! ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693

מנהלי פורום הריון ולידה