נגישות
נגישות

קלקסן+דימום בחלל הרחם

דיון מתוך פורום  מעקב הריון, סיבוכי הריון

03/07/2010 | 18:10 | מאת: שלומית

שלום ברצוני לדעת האם קיים מידע על תגובות מהתרופה קלקסן אני בהריון רביעי לאחר 3 הפלות, מטופלת בקלקסן ופרגניל, נמצאת בשבוע 8 נצפה דימום בחלל הרחם והיפרדות שילייה הקלקסן הופסק , האם יש המלצות תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום, קלקסן מדלל את הדם ולכן אם יש דימום קל בהריון הוא עלול להגביר אותו. ההפסקה של הקלקסן מוצדקת במקרה שלך. כרגע מומלץ להימנע מיחסי מין וממאמץ מוגבר ולהיבדק שוב בעוד כשבוע. שלום, בהחלט מומלץ על ירידה במשקל ועל איזון טוב יותר של הסכרת כך ש - HbA1C יהיה 6 ומטה. זה מפחית סיכון למומים עובריים ולסיבוכי הריון נוספים. אם צריך טיפול תרופתי - מומלץ בהחלט. עם הכניסה להריון חשוב להיות במעקב קפדני של הריון בסיכון. בהצלחה! ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693