שלום

דיון מתוך פורום  מעקב הריון, סיבוכי הריון

01/07/2010 | 08:14 | מאת: עדי

אני בשבוע 22 לפני 3 ימים היתה לי הפרשה דמית מועטה בניגוב.נסעתי למיון ושם לא התרגשו וטענו שאם חלף אז הכל בסדר.בדקו באולטראסאונד ביטני שהכל בסדר וחזרתי הביתה.אתמול שוה הפרשה ורודה בניגוב שלא חזרה על עצמה.מרגישה טוב ללא כאבים. 1.לנסוע שוב למיון?האם לבקש גם US וגינלי? 2.ממה יכול לנבוע דימום? 3.האם יש קשר בין דימום לבין קיצור צוואר הרחם? 4.אני מרגישה תנועות.האם יש כאן סיכון לעובר? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום, אם יש רק הפרשות ואתמול נבדקת והכל תקין - העובר ואורך הצוואר, סביר להניח שאין בעייה. אם ההפרשות נמשכות או מתרבות וודאי שאם מתחיל דימום או אם יש כאבים - יש להיבדק שוב. דימום יכול להיות מהיפרדות חלקית של השליה, משליה נמוכה ועוד. קיצור צוואר רחם עלול לגרום לשינוי בהפרשות ולכן מחייב בדיקה. בהצלחה! ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693