נגישות
נגישות

ליקוציטים בשתן

דיון מתוך פורום  מעקב הריון, סיבוכי הריון

28/06/2010 | 15:59 | מאת: סוזי

שלום רב! אני בשועה 21 . לאחר טיפול אנטיביוטי כאשר גילו ליקוציטים בשטן הטיפול לא עזר. רציתי לדעת עד כמה המצב חמור ומה אפשר לעשות. ברצוני לציין שיש יל לי גם גרד והפרשות ואני מטופלת במשכה ידרואגיסטן.

שלום, לא מטפלים בלויקוציטים בשתן. אולי את מטופלת בגלל תרבית שתן חיובית. קשה לי לדעת עד כמה המצב חמור. דלקת בשתן המטופלת באנטיביוטיקה מתאימה לרוב חולפת בתוך מספר ימים ולא גורמת לנזק להריון. בגלל הטיפול האנטיביוטי בהחלט יכולה להתפתח פטריה שגורמת לגרד ודורשת טיפול. אם אין שיפור גשי להיבדק. בהצלחה! ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693