אולטרסאונד בשלב מאד מוקדם של הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

14/06/2010 | 12:19 | מאת: ג

שלום, בשבוע 4 ביצעתי שני אולטרסאונדים וגינלים(עוד לא ידעתי שאני בהריון), הבדיקות נעשו במיון עקב חשד באותו זמן לדלקת בתוספתן(היו כאבי בטן ימנית), באותו השבוע הייתי פעמיים במיון וגם נשלחתי למיון נשים בו ביצעו לי כל פעם אולטרסאונד וגינלי, כלומר בשבוע 4 עשיתי שני אולטרסאונדים. אני ממש מודאגת לכך שזה היה ממש תחילת הריון ונעשה אולטרסאונד כל כך מוגדם, האם זה לא יזיק לא עובר? מה ההשלכות של זה? האם אני יכולה להיות רגוע? האם אולטרסאונד בשלב כמוקדם לא מסוכן לעובר?

לקריאה נוספת והעמקה
15/06/2010 | 23:20 | מאת: ד"ר טל בירון-שנטל

שלום, בדיקות אולטרה סאונד אינן נחשבות כמסוכנות לעובר ואין בעייה עם הבדיקות שבצעת. בהצלחה! ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693

מנהלי פורום הריון ולידה