גודל עובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

11/06/2010 | 08:17 | מאת: יפעת

הי ושלום היום בדיוק שבוע 6+0. הייתי אצל הרופא ונצפה דופק. אבל.. הוא אמר שגודל העובר 3.3 מ"מ...זה לא קטן מידי לשבוע הזה? יש סיכוי להמשך תקין? תודה!

12/06/2010 | 20:58 | מאת: ד"ר טל בירון-שנטל

שלום, העובר אכן מעט קטן אבל מוקדם לדעת אם יש בעייה או לא. יתכן והביות היה מאוחר יותר ואת למעשה בהריון צעיר מכפי שחשבת. ניתן לבצע שתי בדיקות עוקבות של בטא בדם בהפרש של 48 שעות ולוודא עליה או להמתין וחלזור על אולטרה סאונד בעוד 7-20 ימים. בהצלחה! ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693

מנהלי פורום הריון ולידה