מצג עכוז

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

01/06/2010 | 10:51 | מאת: mikmik

שלום, אני בשבוע 35+2 בבדיקת אולטרסאונד העובר עדיין לא התהפך,(משקל 2400) שאלתי היא האם מומלץ לבצע היפוך חיצוני בבי"ח, אם כן האם יש בי"ח מומלץ בצפון

לקריאה נוספת והעמקה
02/06/2010 | 22:10 | מאת: ד"ר טל בירון-שנטל

שלום, במידה ועובר במצג עכוז, מומלץ בהחלט לבצע היפוך חיצוני כדי להימנע מניתוח. הסיבוכים מועטים ביותר. בצפון יש בתי חולים מצויינים ואני מציעה לך להתקשר למחלקה בה את מתכננת ללדת ולשאול אותם כיצד קובעים תור להיפוך חיצוני אצלם. בהצלחה! ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693

מנהלי פורום הריון ולידה