הריון בסיכון

דיון מתוך פורום  מעקב הריון, סיבוכי הריון

14/09/2010 | 22:01 | מאת: הריונית

שלום ד"ר, אני בשבוע 31, הריון תאומים.מאושפזת בבי"חו (שלא אציין את שמו)עם התקצרות צוואר- 2,פתיחה- 3.את הצירים המשמעותיים הצליחו לעצור ונכון לעכשיו אני בשכיבה מלאה ומקפידה לשתות המון ומקבלת פרסולאט רק מדי פעם.שאלתי את הרופאים במחלקה למה לא לקבל טיפול תרופתי קבוע,אני יודעת(בעיקר מפורומים)שיש נשים שמקבלות טיפול לעצירת צירים באופן יומיומי שוטף,הם אומרים שאין ממש טיפול שבאמת עוצר את הצירים ואם אלו צירים שמובילים ללידה אז גם פסולט לא יעזור. אשמח אם תוכלי להסביר לי מדוע הרופאים חושבים או שבוחרים מראש שלא לתת לי טיפול רציף לעצירת הצירים. העניין הוא שאני ממש בחרדות שעם כל התקפה נוספת של צירים(ויש לי המון)אני אגמור בחדר לידה עם פתיחה גדולה יותר ואז באמת לא ניתן יהיה לעצור את הלידה. תודה מראש על תשובתך... המודאגת:(

לקריאה נוספת והעמקה

שלום, תרופות לעצירת צירים יעילות לצערינו רק באופן חלקי. כל עוד יש צירים יש להן משמעות. אם הצירים נעלמים - הן לא יעילות כטיפול מונע ואני מניחה שזו הסיבה שאת לא מקבלת טיפול באופן קבוע. אני מניחה שאם הצירים יתגברו, תקבלי מינונים גבוהים יותר של פרסולאט. כיון שאת מאושפזת ביחידה להריון בסיכון, את בהחלט יכולה לשאול את הרופאים המטפלים שלך במהלך הביקור מה התוכנית מבחינת טיפול במידה והצירים מתגברים ומה השיקולים בבחירת הטיפול שלך. המחלקות בארץ רציניות וטובות ואני בטוחה שיש הסבר הגיוני לטיפול שנבחר עבורך. בהצלחה! ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693

15/09/2010 | 09:01 | מאת: הריונית