העמסת סוכר 50 גרם

דיון מתוך פורום  מעקב הריון, סיבוכי הריון

08/09/2010 | 11:52 | מאת: טלי

שלום. בשבוע 26 הריון ראשון עשיתי העמסת סוכר וקיבלתי תוצאה 135.5 . ידוע לי שזה עדיין בגבול הנורמה, אבל ממה שקראתי באינטרנט הבנתי שזה בכל זאת מתקרב לגבולי. האים לדעתך בערך כזה יש צורך לבצע העמסת סוכר עם 100 גרם? יש לציין שהעלייה במשקל שלי תקינה והעובר לא גדול לפי סקירת מערכות, אך במשפחה לאמא ולסבתא יש סכרת. תודה רבה.

שלום, לדעתי אין צורך לבצע העמסת סוכר של 100 גרם בגלל הערך הגבולי. כן ממליצה להימנע מעלייה עודפת במשקל במהלך ההריון, ממליצה לעקוב אחר גדילת העובר. בהצלחה! ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693