לד"ר טל בירון -שנטל

דיון מתוך פורום  מעקב הריון, סיבוכי הריון

05/09/2010 | 17:26 | מאת: חן

אנ בהריון לאחר טיפול IVF ערכי הפרוגסטרון נמוכים אני בשבוע ה5+3 והפרוגסטרון בירידה מ38 ל35 ל32 יש קצת דימום אני לוקחת אוטרוגסטן בנינון גבוה 9 ליום האים אני צריכה לדאוג? תודה

שלום, דאגה לא תשנה דבר... אין ברירה אלא להמשיך את הטיפול שאת מקבלת ולהמתין בסבלנות. יש דברים שבהם ספקולציות לא מאיצות את זמן ההמתנה הקשה. בהצלחה! ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693