שאלה

דיון מתוך פורום  מעקב הריון, סיבוכי הריון

05/09/2010 | 11:51 | מאת: אני

שלום ד"ר.אחרי 2 הפלות עשו לי בדיקת קרישיות והיו 2 ערכים שמעל הנורמה. בעיית הקרישיות .CARDIOLIP. IGM =8.49 שערכי הנורמה זה 0-7. והערך השני: ANTIPHOS.IGM = 24.88 שערכי הנורמה 0-22. שאר ערכי הבדיקה של קרישיות היו בתוך הנורמה.מה לדעתך? ערכים אלו מצדיקים קלקסן? ההמטולוגית אמרה שלא נראה שיש צורך למרות שזה טיפה מעל הנורמה.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום, נוטה להסכים אם ההמטולוגית. צריך להבין באילו שבועות היו ההפלות. על הבדיקה הגבולית מומלץ לחזור בעוד 12 שבועות ועל פי התוצאה להחליט באופן סופיץ בהצלחה! ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693