נגישות
נגישות

שלום ד"ר

דיון מתוך פורום  מעקב הריון, סיבוכי הריון

11/08/2010 | 15:16 | מאת: עדי

עקב בעיה בנטילת ברזל ופרנטל הרופא נשים אמר לי לעשות הפסקה של חודש וחצי בערך עם כדורי הברזל והפרנטל שצרכתי עד שבוע 25 האם חוסר בויטימנים שמגיעים מהתוספים יכול להזיק להתפתחות העובר? ההמוגלובין שלי 10.9 והפריטין 13 כרגע בשבוע 27 תודה רבה

שלום, רק חסרים קיצוניים ביותר מסכנים את העובר. על פי הבדיקות שלך אין לך חסרים משמעותיים. בהצלחה! ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693