שלום ד"ר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

10/08/2010 | 14:25 | מאת: מורן

ענית לי בתשובתך שנטילת פרדניזון מפחיתה תנועות עובר האם אפשר לדעת מדוע?והאם יש סיכוו בכך תודה

10/08/2010 | 22:41 | מאת: ד"ר טל בירון-שנטל

שלום, זו אחת התופעות המתוארות - ירידה בתחושות העובר. אבל אין לכך משמעות מבחינת חיוניותו של העובר ולכן זה לא מסוכן. ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693

מנהלי פורום הריון ולידה