האם תקין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

01/08/2010 | 20:49 | מאת: שירה

שלום אני בת 37 הריון ראשון ספונטני. עשיתי כמה בדיקות ביוץ ביתיות ולכן אני יכולה לדעת שהביוץ היה ב- 22.6.2010 (עשיתי בדיקה גם אחרי והיה ירידה בכמות ההורמון כלומר קו הבדיקה היה חלש יותר) היום עשיתי בדיקת אולטראסאונד שהראתה שבוע 2+7. לפי תאריך הביוץ אמור להיות 5+7. רציתי לדעת האם זה אומר שהעובר קטן ולא מתפתח כמו שצריך? האם זה יכול להיות קשור להשרשה מאוחרת? האם זה הגיוני? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
02/08/2010 | 23:30 | מאת: ד"ר טל בירון-שנטל

שלום, הבדיקה תקינה. בשבועות אלו פער של עד שבוע הוא בתחום טעות המדידה של המכשיר. תיארוך ההריון שלך מדוייק ותקין. בהצלחה! ד"ר טל בירון -שנטל מומחית בגניקולוגיה, במיילדות ובהריונות בסיכון גבוה. טלפון: 09-7408693

מנהלי פורום הריון ולידה