סופר דחיין

דיון מתוך פורום  קשיים בתפקוד לימודי

27/07/2010 | 10:59 | מאת: גיל

אפילו ללכת לשרותים לחרבן אני מוצא את עצמי לפעמים דוחה כמעט כול דבר נדחה, יש דברים שנדחים גם שנים. ואם אני מנסה סוף סוף לעשות משהו אז פתאום אני עייף או צריך דחוף להשתיין כול 15 דקות או משחק באיזה משחק מטופש במחשב או קורא איזה כתבה באינטרנט או כול דבר אחר. בנתיים הדרך היחידה לבצע את המשימות זה לא לבצע אותם. כי בסופו של דבר אני לא עושה כלום, והכול נתקע. במקום זה אני עובד לפי הספק לשעה כמה דברים הצלחתי לעשות בשעה,בלי קשר למשימות. ואז רמת התפוקה שלי עולה פלאים, כך שגם חלק מהמשימות נעשות בסופו של דבר.

גיל הי, מתוך ה"פואמה לסופר-דחיין" שכתבת, אני מבינה שמצאת דרך לא רעה להתגבר על הקושי שלך דרך עשייה ב"הספק לפי שעה". שמחה שזה עובד עבורך! לשאלות או תהיות נוספות אתה מוזמן להוסיף ולכתוב. בהצלחה.

מנהל פורום קשיים בתפקוד לימודי