בחינה

דיון מתוך פורום  קשיים בתפקוד לימודי

16/07/2010 | 16:31 | מאת: יעל

יש לי בחינה בקרוב ופתאום אני מרגישה חוסר מטיבציה, עיפות . אני עובדת ומטפלת גם בהורי בני ה84 איך לצאת מזה?צריכה קצת עידוד.

יעל יקרה, נשמע שאת עסוקה ב"משרה כפולה" - לומדת ועובדת ובנוסף מטפלת בהורים מבוגרים. כל אלה דורשים כוחות ומשאבים רבים מאוד - כל הכבוד לך. למידה לבחינה היא פרויקט נוסף הניצב בדרכך, ואין לי ספק שיש לך את הכוחות להתמודד עמו, שהרי לא חסרות לך יכולות ומשאבים להתמודד עם התמודדויות אחרות רבות ומורכבות כחלק מהיומיום שלך. אין פלא שאת מעט חסרת כוחות להשקיע בלמידה לבחינה, ונראה שגם את צריכה תמיכה ועזרה. נסי להקל על עצמך ולקחת מרחב נשימה בתקופה זו, שיתנו לך כוחות - אולי הורדת שעות בעבודה או יום / יומיים חופש, בקשי מבן/בת משפחה אחר/ת עזרה זמנית בטיפול בהורייך (אם יש), ומצאי לך את הזמן לצאת להתאוורר או לעשות משהו מהנה אחר. זכרי שהלימודים לבחינה מקדמים אותך לקראת סיום מוצלח של לימודייך, מה שבסופו של דבר יאפשר לך יותר חופש, עניין ובחירה בחייך.בהצלחה! גילי

17/07/2010 | 14:58 | מאת: יעל

.

מנהל פורום קשיים בתפקוד לימודי