בעיה

דיון מתוך פורום  קשיים בתפקוד לימודי

27/05/2010 | 10:43 | מאת: ורד דיכטר

שמי ורד יש לי שתי בנים ובת בן 10 כיתה ד' בן7 כיתה א' ובת שנתיים התקופה האחרונה היתה מאוד קשה לנו שנתיים עברנו משברים של מעברי דירה מכירת דירה משבר כלכלי וכרגע אנחנו גרים אצל אמא שלי( הורי התגרשו לפני כמה שנים)כולנו בחדר אחד,הבנים שלי לא מסתדרים איתה ביכלל היא אישה מבוגרת כל הזמן מקללת לא מתנהגת איתם יפה והגדול לא יכול לסבול אותה ביכלל הוא מרביץ לה מקלל אותה והיא גם מחזירה לו אין לא היתה לנו ברירה הדירה שגרנו בה המשכיר מכר אותה ולא היה לנו לאן ללכת אז באנו אליה עד החופש הגדול ובחופש הגדול אנחנו צריכים לעבור כל ההתנהגות שלה נובעת מזה שהסתבכנו בחובות והיא עזרה לנו אבל אנחנו מחזירים החזרנו ועכשיו מצבנו הכלכלי לא ממש טוב היא כל הזמן מזכירה את העבר שלנו לא נותנת להתקדם קדימה אחיותי כל הזמן מזכירות שאמא עזרה רק לך אבל הם שוכחות שהיא הצילה אותנו הבן הגדול נורא עצבני מדרדר בלימודים לא רוצה ללמוד להתכונן למבחנים קשה נורא לו בלימודים הוא מוציא את העצבים שלו על אחיו הקטן ועלי מתחצף אלי לפעמים מרביץ מקלל איך אני מטפלת בכל העיניין הזה

ורד יקרה, נשמע שאת ומשפחתך עוברות תקופה קשה, לאחר שנתיים קשות של משבר כלכלי. לצערי הפורום הנוכחי אינו עוסק בקשיים כגון אלו שאת מתארת, אך אך אני מאמינה שפנייתך אליי מעידה על נכונותך לקבל עזרה, וכדאי מאוד. אני מציעה לך להתייעץ עם רופא המשפחה שלך שיוכל להסביר לך כיצד לפנות לאחת ממרפאות בריאות הנפש לטיפול ללא עלות, שם יוכלו להתאים לך ולילדייך הכוונה וטיפול. אני מחזקת אותך ומאחלת לך למצוא כוחות לקום מחדש על הרגליים. בהצלחה!

מנהל פורום קשיים בתפקוד לימודי