הסיבות לקשיים בויסות החושי

דיון מתוך פורום  קשיים בתפקוד לימודי

05/05/2010 | 22:08 | מאת: מיכל

שלום, רציתי לדעת היכן הוא המרכז במח שבו יש את ה"פגיעה" היוצרת את הקשיים בויסות החושי. מה חסר או מה יש שם עודף? או שזה בכלל משהו אחר?

מיכל שלום, לצערי השאלה חורגת מגבולות הפורום ואיני בקיאה בקשיי ויסות חושי, אם כי אני מאמינה שיש לכך השלכות גם על תפקוד לימודי. כדאי להפנות שאלה כזו לנוירולוג או לנוירופסיכולוג המתמצא בתחום, את מוזמנת לפנות לפורום באתר - http://www.doctors.co.il/forum-3482#message-20157 בהצלחה

מנהל פורום קשיים בתפקוד לימודי