בעיה חברתית

דיון מתוך פורום  קשיים בתפקוד לימודי

15/03/2010 | 19:34 | מאת: גד

שלום גילי אני סטודנט בן24 שנה א יש לי בעיה קשה בהסתגלות ללימודים אני מתקשה מבחינה חברתית אני מכיר את כולם מדבר ובל זאת מתקשה ביצירת קשרים נכנסתי לדיכאון במהלך הסמסטר ובסופו ניגשתי למבחנים ועברתי בציונים גבוהים בסמסטר השני עברתי למסלול ערב והבעיה החמירה עד כדי שהפסקתי לבוא ללימודים כבר שבועיים לא יודע להסביר זאת מן קשיים רגשיים שמפריעים לתפקוד אני ממש נואש מה עושים איך מטפלים אני מעריך שזו הסיבה לדיכאון והוא נמשך כמה חודשים מה עושים

גד יקר, נשמע שאתה סובל מאוד במסגרת החברתית בלימודיך, עד לכדי פגיעה בתיפקוד. כפי שכתבת הקושי אינו לימודי בפני עצמו. יתכן ואתה סובל מחרדה חברתית, או מחרדה הנובעת מקשיים חברתיים אחרים. אני מציעה לפנות לטיפול בהקדם כדי לא להחמיר את הבעיה ולעצור את מעגל החרדה מהר ככל האפשר. תוכל לפנות לקופת החולים שלך, או לטיפול פרטי. אם אתה זקוק להתייעצות לגבי טיפול אתה מוזמן להתייעץ אתי במייל [email protected], בהצלחה.

מנהל פורום קשיים בתפקוד לימודי