הרגשת עומס

דיון מתוך פורום  קשיים בתפקוד לימודי

29/10/2009 | 13:14 | מאת: בני

תודה מאד על התשובה. אני חש עומס כשזה מורכב מהרבה פרטים או כשההרצאה ארוכה. אודה לך על תשובתך.

שלום בני, הרצאה מלאה בפרטים או ארוכה מעלה תחושת עומס אצל הרבה מאוד סטודנטים. כלומר, מה שאתה חווה נשמע לי טבעי מאוד, ולרוב עובר לבד, עם המשך התואר שלך, ועם רכישת מיומנויות למידה המתאימות לך יותר (ראה מה עניתי לנעה, קודם בפורום זה, מתאריך 26.10.09). תחושת עומס עולה ביתר שאת בשנים הראשונות באוניברסיטה ובמקצועות עמוסים במיוחד. בנוסף, יתכן כי הדיכאון והחרדה מהן סבלת מעלות את הרגישות שלך לעומס לימודי, ואז ניתן להתייעץ, כפי שכתבתי, עם הגורם הרפואי המטפל בך. בהצלחה.

מנהל פורום קשיים בתפקוד לימודי