תקופה לא קלה

דיון מתוך פורום  קשיים בתפקוד לימודי

26/02/2010 | 16:02 | מאת: מרג'י

אני עוברת כרגע תקופה לא קלה מאחר ובעבודה נורא קשה להשאר, ואני בלימודים מתקשה לזכור. פתאום אין לי חשק ללמוד ונראה לי שנתיב בשעמלתי עליו הרבה זמן לימודים ועבודה, עובר משבר. איך אני אמורה ללמוד ולעבור את התקופה בשלום ואולי לצאת לדרך חדשה בעבודה מה שמשפיע על הלימודים.

מרג'י יקרה, סטודנטים רבים נאלצים לעבוד בזמן לימודיהם ומתקשים למצוא את האיזון בין עבודה תובענית ולימודים גבוהים. נשמע שאת עוברת תקופת משבר שיתכן ותאלץ אותך לשנות משהו בחייך הנוכחיים כדי להצליח לתפקד בשניהם ולשמור על עצמך. כדאי לנסות לבדוק מהו סדר העדיפויות שלך - יתכן כי מצבך הכלכלי יאלץ אותך לפצל את התואר ולהוסיף עוד שנה ללימודייך, או להוריד עומס בעבודה או אפילו להחליף עבודה. תוכלי גם לפנות לאיש מקצוע להתייעצות, דרך קופת החולים בה את חברה. בהצלחה!

מנהל פורום קשיים בתפקוד לימודי