קשיים בריכוז

דיון מתוך פורום  קשיים בתפקוד לימודי

15/02/2010 | 01:33 | מאת: עופר

גילי הוא 19 ואני כרגע עדיין בלימודים קורה לי הרבה פעמים שאני מאבד את הריכוז באמצע הלמידה או לחלופין בהרצאה וחושב על סיטואציות העולות מתוכן הקריאה. ומפני כך אני מאבד את הריכוז בחומר הלימדי. האם זו בעית קשב וריכוז ומומלץ לעבור איבחון נירולוגי? תודה מראש.

עופר שלום רב, שאלות לגבי הפרעת קשב וריכוז אכן פוגעות בתפקוד בלימודים, אך בכדי לדעת האם אכן מדובר בהפרעת קשב והאם כדאי לך לעבור אבחון, כדאי להפנות את שאלתך לפורום העוסק בכך באתר זה - http://www.doctors.co.il/forum-1718 ככלל, אם הבעיה הופיעה רק לאחרונה כדאי לבדוק מול עצמך האם אתה מצוי בעומס רגשי או בתקופה מבלבלת במיוחד, העלולים לפגוע משמעותית בריכוז.

מנהל פורום קשיים בתפקוד לימודי