פרוטוקולים לטיפול בדחיינות אקדמית

דיון מתוך פורום  קשיים בתפקוד לימודי

31/12/2009 | 02:24 | מאת: מורן

היי, מה זה: "פרוטוקולים לטיפול בדחיינות אקדמית" "...השתתפתי בצוות שפיתח פרוטוקולים לטיפול בדחיינות אקדמית ובלחץ בחינות..."

שלום רב, הכוונה היא פיתוח של עקרונות, שיטה, מבנה ומתווה של טיפול שנועד לסייע לסטודנטים/תלמידים שנוטים לדחות את המטלות הלימודיות שלהם. במידה ויש לך עניין תיאורטי בנושא, תוכלי למצוא ברשת וודאי שבספרות מקצועית דוגמאות לפרוטוקולים שונים לטיפול פסיכולוגי, הקישי CBT protocol במנוע חיפוש. בהצלחה

מנהל פורום קשיים בתפקוד לימודי