קשיים

דיון מתוך פורום  קשיים בתפקוד לימודי

17/10/2015 | 14:28 | מאת: שירה

אני סטודנטית בת 53 ונעשה לי קשה להתקדם בתואר. אני מרגישה ירידה בריאותית אצלי, קשה לי להתרכז,אני עובדת על מנת להתקיים ומטפלת באמי בת 85. מלבד הדחיינות, קשה לי לפעמים להתמקד בנושאים, יש לי גם עיפות רבה,איטיות רבה. אשמח לשמוע דעתך.

שירה שלום, אני ממליצה ראשית לגשת לרופא המשפחה שלך ולעשות בדיקות בריאותיות שגרתיות ובדיקת דם על מנת לבדוק האם ישנם חסרים המשפיעים על התפקוד הלימודי, הריכוז ובכל. בנוסף, נשמע לי שאת בעומס רגשי וצריכה לדאוג לענייני היומיום ולאמך המבוגרת, וזה יכול להפריע מאוד לריכוז ולתיפקוד הלימודי. מעבר לכך, האם את מצליחה להגיע להרצאות? לבהקשיב וליהנות מלימודיך? האם ישנן ציפיות תעסוקתיות מהשגת התואר? הסבה מקצועית מיוחלת? כל אלה חשובים להבנת כל הלחצים והציפיות שיש מהלימודים, כגורמים המשפיעים באופן מהותי על התיקון הלימודי. בברכ, גילי

מנהל פורום קשיים בתפקוד לימודי