"שיעורים"

דיון מתוך פורום  קשיים בתפקוד לימודי

08/05/2013 | 23:20 | מאת: שירן

לילה טוב,ביתי בת 3וארבעה חודשיים הולכת לגן ילדה טובה ומקשיבה ומפותחת ועם זיכרון טוב..בגן משתפת פעולה.כאשר נותנים להם "שיעורי בית"ושאני רוצה לשבת איתה וללמד אותה היא לא מקשיבה ולא מסכימה לשתף איתי פעולה ומתחילה לבכות.מה הפתרון?מה לעשות?תודה מראש

הי שירן, ביתך צעירה מאוד ואין כל סיבה שתעמוד במטלות שיעורי בית בגיל כזה, בטח לא כאשר היא מגיבה בבכי. אני מציעה להתייעץ עם הגננת ולהבין מהי מטרת שיעורי הבית שניתנים בגיל כזה ומה הציפיות מהילדים. כך או כך, נראה שלא כדאי להכביד על ביתך ואני ממליצה להניח לה בגיל כזה לחוות את העולם בדרכה, לפני שנכנסת למסגרות מחייבות יותר. נראה שאם בכל זאת תנסי להתעקש ולשבת איתה היא עשויה לפתח סלידה מלמידה או משיעורי בית בעתיד ולכן כדאי להניח לזה בשלב זה. מוזמנת גם להתייעץ עם פסיכולוג ילדים באחד הפורומים באתר זה, בהצלחה!

מנהל פורום קשיים בתפקוד לימודי