דחיינית ברמה

דיון מתוך פורום  קשיים בתפקוד לימודי

30/08/2012 | 14:03 | מאת: sel

שלום אני סטודנטית בת 26 מצבי בלימודים גרוע מאוד למרות שהייתי מצטיינת בבית ספר ויש לי תואר הראשון עכשו אני לומדת מקצוע אחר אין לי כוח לשבת וללמוד לא ניגשתי לרוב המבחנים אני לומדת למבחן ובלילה מחליטה לא לגשת נמאס לי מהמצב הזה דוחה כל המטלות עד מתי אני לא מצליחה לצאת מהמצב הזה ישבתי עם מאמין אישי אבל מצבי לא השתנה

הי, אם אני מבינה נכון יש לך ניסיון מוצלח בלימודים קודמים, והבעיה החלה רק בלימודים הנוכחיים, האם אכן כך? במידה וכן, פעמים רבות קשיים לימודיים קשורים בבחירה לא מוצלחת של תחום הלימוד מסיבות שונות, חוסר עניין אמיתי בתחום הלימוד, קושי בהבנת החומר ועוד. כדאי לברר עם עצמך מדוע בחרת בתחום הלימוד הנוכחי והאם הוא מעניין אותך ומובן לך. מומלץ גם בייעוץ עם איש מקצוע.במידה ומצאת את עצמך "דוחה" בלימודים מאז ומתמיד, כדאי לקרוא קצת על הנושא (מאמרים באתר, ראי תגובות קודמות שלי) ותוכלי לכתוב לי שוב ונחשוב יחד. בהצלחה!

מנהל פורום קשיים בתפקוד לימודי