לחץ בלימודי תואר ראשון

דיון מתוך פורום  קשיים בתפקוד לימודי

07/11/2011 | 08:47 | מאת: נסיכה

שלום, הינני תלמידה במכללה בנתניה בשנה ב' , אתמול היה היום ראשון של הלימודים ובסך הכול למדנו 2 מקצועות . אני בלחץ נוראי שאני לא מצליחה להתרכז. אני בלחץ מהלימודים הקשים מהמבחן שיהיה בינואר ,אני בלחץ איך אני אתמודד עם שיעורי הבית הרי שנה ראשונה הייתה לי מאוד קשה ונעזרתי באנשים שכבר לא נעים לי לבקש שוב.אני לא יודעת למי לפנות ואני עבודת עצות .אשמח לקבל התייחסות .תודה

שלום רב, נשמע מדברייך שנכנס לסחרור של לחץ ומתח שהחל כפי הנראה כבר בתקופת המבחנים של שנה שעברה, ונגרר למתח נפשי וחרדה לקראת הבאות כבר עם תחילת השנה הנוכחית. נשמע לי שאת נמצאת בלחץ בחינות ?קלאסי? שניתן לטיפול. קראי את המאמר שפורסם ברשת בנושא, אם יש שאלות פני אלי. אני מציעה לפנו. לטיפול דרך קופת החולים שלך במידה ותוכלי לקבל מענה כבר לפני תקופת המבחנים הראשונה, או באופן פרטי. במקרים מסויימים ניתן להשיג תוצאות משמעותיות בטיפול בלחץ בחינות בעזרת מפגשים ספורים בלבד. בהצלחה לנסיכה!

מנהל פורום קשיים בתפקוד לימודי