חשה טיפשה....

דיון מתוך פורום  קשיים בתפקוד לימודי

22/02/2011 | 21:38 | מאת: ניקי

תודה רבה מראש... השנה נכנסתי בשערי התיכון,ומכל הבחינות אני לא נמצאת במצב טוב.. הבטחון העצמי שלי, שהוא במילא ירוד ,ממשיך לצנוח -אני באמת מרגישה שכל הרע שבעולם התקבץ בי!!! כשאני מסתלת במראה ומשווה ביני לבנות בתיכוני-רע לי, פשוט רע לי,אני רואה ילדה שמנמונת,מכוערת ודי טיפשה(מה שלא מעודד את משפחתי,כיוון ששנה שעברה לקיתי באנורקסיה ובנס יצאתי מזה,אך מי כמוך יודעת שמצבי אינו תעודת אחריות והפרעת האכילה בהחלט מסוגלת לשוב...),נכון אני לא כזו מכוערת,ולא באמת טיפשה(למרות שקשה לי להאמין בזה),אבל כשאני יורדת ממוצע ציונים של ילדה מצטיינת,לממוצע שהוא לא בדיוק"משעמם" אני מרגישה עלובה... העניין הזה של החכמה תופס אצלי מקום נכבד(אולי בגלל העובדה שאני חייה עם אחות מחוננת,ואילו אני חונכתי בגן טיפולי בעקבות הפרעות התפתחות בתחום השפה).. איני יודעת מה לעשות,אשמח לקבל עצה או שתיים לשיפור המצב! ניקול...

ניקול יקרה, הכתיבה שלך והאופן בו את מתנסחת, כמו גם האופן בו את מסוגלת להתבונן על מצבך בצורה חכמה, רגישה ומודעת כל כך, כל אלה מעידים על יכולותיך הגבוהות ורגישותך. את בתקופה קשה הצובעת את הדימוי העצמי שלך ואת תחושת הערך העצמי שלך באור שלילי ומעוות. בשל היותך בשלב חשוב ורגיש ולאור העבר (הפרעת אכילה) כדאי מאוד להיעזר ולעבור את התקופה הזו. כדאי לגשת לטיפול פסיכולוגי. מוזמנת להתייעץ אתי [email protected].

מנהל פורום קשיים בתפקוד לימודי