חשיבה מופשטת

דיון מתוך פורום  קשיים בתפקוד לימודי

22/12/2010 | 19:33 | מאת: בנז'מין

אני מתקשה בדבר שאני חושב שקוראים לו חשיבה מופשטת. זה לא שאני לא יודע לחשוב, אבל אני מתקשה בזה. בכלל לבד אני לא מצליח ללמוד דברים שמצריכים מחשבה אבל מול הדף וגם לזכור את הכתוב אני מאה אחוז. האם יש לזה פתרון? אני מאד דואג ורוצה לשמוע על זה

שלום בנז'מין, לא ברור לי למה הכוונה "חשיבה מופשטת", שהרי חשיבה היא פעולה מופשטת בהגדרה. רוב האנשים נעזרים בדיבור, בקריאת חומר כתוב או בכתיבתו בכדי לעבד חומר לימודי, ולא פשוט "חושבים" לאורך זמן על חומר לימודי כלשהו, האם לכך אתה מתכוון? אין כל סיבה להילחץ מזה. בברכה, גילי

מנהל פורום קשיים בתפקוד לימודי