שאלה שמטרידה

דיון מתוך פורום  קשיים בתפקוד לימודי

02/12/2010 | 00:49 | מאת: בנז'מין

אותי. אני יושב ולומד ואחרי שעה אני מתחיל להשתעמם. כאילו איזה ענן שחור נופל על הריכוז שלי. ואין לי אפשרות להמשיך כי פשוט המוח לא מרוכז. מה זה יכול להיות? תודה מראש.

הי שוב, כעקרון פרק זמן של שעה רצוף ללמידה הינו סביר, כך שירידה בריכוז צפויה אצל חלק מהאנשים בתום שעה. מציעה להתאוורר קצת, לקום לעשות משהו אחר למשך דקות ספורות ואז לחזור ללמידה. אם אתה עדיין מתקשה להתרכז, שנה את אופן הלמידה- עבור מקריאה פאסיבי לסיכום בכתיבה של מה שאתה קורא, כתיבת שאלות לא ברורות, או קבע ללמוד עם חברים. בהצלחה!

מנהל פורום קשיים בתפקוד לימודי