דחיינות בכל?

דיון מתוך פורום  קשיים בתפקוד לימודי

28/11/2010 | 13:19 | מאת: גולדי

אני בת 56 ובשנת 2001 אובחנתי כסוכרתית, היום אני מזריקה אינסולין כחלק מהטיפול. בשנת 2005 התפטרתי כדי לפתוח עסק עצמאי והייתי אופטימית מאד,אבל, מאז אני רק שוקעת! כל דבר שמתרחש מסביבי הוא סיבה לדחות את עסקי ולמרות שמצבינו הכלכלי התדרדר מאד אני לא מצליחה להביא את עצמי לעבוד. גם הודעה זו היא משהו בדחיינות שלי, במקום לטפל במיילים אני כותבת הודעה ומתרצת את זה כאילו אולי מכאן ימצא פיתרון.מה דעתך? האם יש לי תקומה?

גולדי יקרה, מובן שיש לך תקומה, פשוט נשמע לי שאת עוברת שנים לא קלות וצריך קצת עזרה והכוונה - נשמע לי שה"התדרדרות" שאת מתארת היא חלק ממערך כולל של קשיים בריאותיים ורגשיים שעליך להתמודד עם כולם יחד וכי את שופטת את עצמך לחומרה. אולי כדאי ללכת לכמה פגישות ייעוץ/טיפול ולברר מה עוצר אותך ומה מקשה עליך ומשם לעשות החלטות. ניתן לפנות דרך קופת החולים אליה את שייכת, שם ניתן למצוא טיפול לא יקר. מוזמנת להתייעץ אתי עוד את את צריכה. בהצלחה!

29/11/2010 | 11:09 | מאת: גולדי

מנהל פורום קשיים בתפקוד לימודי