הפלה מאוחרת שבוע 20+6

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

03/04/2018 | 20:26 | מאת: רגינה

היום לפני שלושה שבועות עברתי לידה מוקדמת או הפלה מאוחרת כל רופא והגדרותיו, שבוע 20+6, הכל קרה פתאום, שעות צהריים כאבי בטן, עכשיו מבינה שאלו היו צירים, עם הזמן הכאבים מתגברים, בערב הולכת למיון, והסרט איימה מתחיל, ירידת מים, צוואר רחם מחוק לגמריי, פתיחה...רופא אומר את המשפט הגורלי, מצטער אין מה לעשות, בנתיים מתפתלת בין כאבי צירים לכאבי לב, אפידרל, זירוז, המתנה של 5 שעות בחדר לידה, לידה של תינקת חייה, שנשמה כמה נשימות ונפטרה... אמרו לי שהזמן עושה את שלו הכאב יעבור החיים ממשיכים וכן נכון חזרתי לשגרה יומיומית בעבודה... אבל ברגע שהיום נגמר מוצאת את עצמי מורידה את הפוקר פייס בעבודה והכל נקרע מבפנים, חלול, לא מוצאת עניין בכלום, מפחדת לחשוב על לחזור לתהליך מחדש (הריון שנפל הגיע אחרי טיפולי ivf בהורות יחידנית) מפחדת שזה שוב יקרה.... שהרי עד אותו היום הכל היה טוב בדיקות טובות הכל לפי הספר... איך חוזרים לעצמי פשוט לא מצליחה, מרגישה שהגוף מנותק מהנפש... עושה הכל על האוטומת ושום דבר לא מצליח להתקרב למלא את החלל החור הגדול בנפש ובלב.... פשוט אבודה...מרגישה שלא מצליחה להתמודד עם זה לבד ואשמח לקבל פרטים על קבוצת תמיכה

09/04/2018 | 09:57 | מאת: ryv123

רגינה יקרה. אני ממש מצטערת על האובדן שלך. כ"כ מובן וטבעי שתרגישי כאב, חוסר עניין ופחד כמו שאת מתארת. חשוב מאוד לתת מקום לרגשות ולתחושות שלך. לגבי קבוצת התמיכה- מוזמנת לכתוב לי כאן או במייל מהיכן את ונראה האם יש באזורך מענה שיכול להתאים. רינת [email protected]

12/04/2018 | 22:00 | מאת: רגינה

היי רינת, תודה על המענה. אני מנתניה, אשמח אם תוכלי לעזור

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי