צנטור לתושב חוץ

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

22/01/2010 | 17:54 | מאת: אב

שלום רב! חבר טוב שלנו שמגוררת בחו"ל רוצה לעשות צנטור בארץ. מה צריך לעשות בשביל זה? אתה יכול להמליץ על בה"ח הכי טוב והמנתח המוסמך ביותר בתחום? תודה

צינטור וטיפול בהמשך הם חלק מתוכנית עבודה לברור מצבו של חולה לב.בד"כ שויים להוסיף בדיקות מיפוי לב, אקו לב, ואולי אף בדיקת מאמץ.באסותא יש רופאים מובילים בתחומים אלה, גם לצינטור, וגם לניתוח. אתה מוזמן להגיע אלי למרפאות ולקבל את כול הנתונים.טלפון 037644444 .

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח