אחרי ניתוח תיקון מסתם

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

14/08/2016 | 16:42 | מאת: איתן

פרופ' סמולינסקי שלום. אני כשלושה שבועות אחרי ניתוח תיקון מסתם מיטרלי מהצד ואזור הניתוח עדיין כואב ורגיש למגע, כמו כן לחץ הדם שלי גבוה יחסית לרמה שלו מלפני שבועיים וביחס לימים אחרי הניתוח שהוא היה ממש מאוזן. אני רוצה לציין שאני מטופל כרגע בקומדין, אספירין קרדיולוק וכולחיצין. לפני הניתוח היתי מטופל בווזודיפ והלחץ הדם היה מאוזן, מאז הניתוח נאמר לי שאין צורך להמשיך בווזודיפ. מה דעתך לגבי העליה בלחץ הדם והכאבים באזור הניתוח? תודה מראש

שלום לאיתן, שלושה שבועות לאחר הניתוח עדיין כול הייעוץ וההמלצות לגביך הם בידי המנתח והקרדיולוג המטפלים בך. רק בריאות, פרופ' סמולינסקי

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח