תיקון בשיטה זעירה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

19/02/2014 | 15:03 | מאת: אמנון

שלום רב פרופסור רציתי להודות לך על התשובה .. שענית לי משאלה קודמת ..!!! רציתי לשאול התייעצתי עם 2 קרדיולוגים .. הם לא כול כך  מאמינים בניתוח בשיטה זעירה... הם אומרים זה מתחיל בניתוח זעיר ובהרבה מקרים מסיימים את הניתוח בשיטה המסורתית מדוע הם כאלו סקפטיים ..?? תודה אמנון

לאמנון השלומות, הקרדיולוגים הם לא פרטנרית לנושא זה, גם רוב המנתחים לא. רוב המנתחים קנו את הציוד, אך מחפשים סיבות למה לא, כי הם לא צמחו על השיטות האלה. אתה יכול להתייעץ עם מנתחים שעושים זאת, כמוני, כמו רענני, או שרוני מבילינסון. המעבר תוך כדי הניתוח לשיטה הפתוחה נדיר מאוד (בידיים שלי בערך אחד למאה). אתה מוזמן להגיע למרפאתי באסותא, מזכירות קרדיוהיל-03-7644142 בברכה, פרופ' סמולינסקי

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח