דופק איטי

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

11/01/2014 | 18:54 | מאת: שרית.

אני בחודשיים האחרונים סובלת מדופק 38 לא במנוחה בשילוב סחרחורות ותחושה של הירדמות הלשון זה לעיתים מעיר אותי בליילה עם תחושת מצוקה אני בת 40 רצה 5קילומטר 3פעמים בשבוע בתוספת 2 קילומטר הליכה עשיתי בדיקות דם חוץ מברזל 30הכל היה תקין הרופא טוען שזה נפשי אני חושבת שלא כי אני אחריי 2 לידות ודיכאונות וחרדות אחריי לידות שהתגברתי לבד אני יודעת מזה חרדה אני חושבת שזה אולאי בעיה בלב והרופא מסרב להקשיב לי בבקשה תעזרו ליז

לשרית השלום, דופק 38 בספורטאית כמוך הוא על גבול התקין, כול עוד הוא אה-סימפטומתי (בלתי מורגש). כאשר הוא מלווה בסחרחורות זה אינו תקין. ישנן מרפאות קרדיולוגיות המתמחות בהפרעות קצב בכול בתי החולים הגדולים ומכוני הלב הגדולים של המבטחים. עליך לפנות למי מהם. בהצלחה, פרופ' סמולינסקי

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח