נא עזרתך

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

29/10/2013 | 13:22 | מאת: שרה

שלום רב אני בת 32 בריאה למעט בקע סרעפתי קטן מזה כמה ימים יש לי תחושת דקירות וכאב בחזה וביד שמאל אציין כי לפני חודשיים היו לי אותן תחושות עברתי בדיקות דם ומבחן מאמץ ואקו לב והיו תקינים באקג היה תקין וצוין שיש שינויים לא ספציפיים ברקע אין לי לחץ דם ואין סכרת ואין כולסטרול גם לא רקע משפחתי למעט קרובים של אמי בני דודים שלה עם בעיות לב השאלה שלי האם תחושותיי קשורות ללב ?? אני ממש פוחדת ולא רוצה עוד פעם לעבור בדיקות מיותרות נא עזרה כבר התייאשתי

זהו פורום כירורגי, ניתוחים. עליך לפנות לפורום קרדיולוגי או של רפואה פנימית. בהצלחה. פרופ' סמולינסקי

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח