כאבים בחזה ובראש

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

10/10/2013 | 10:14 | מאת: ניקולא

היסטוריה של pvd משנת 2001 , cabg משנת 2006 .היפרליפדמיה,טרשת עורקים,סכרת. תרופות:קרדילוק1.25 ,קרסטור 20 , קרטיה , לוסק 20 , מטפורמין,טריטייס 1.25 . מאוזןldl 72 . HBA1C 6.8 . בימים האחרונים מרגיש לחץ קל בחזה ובראש ועיניים שורפות שאינו מרפה. עם כל תופעות הלוואי של התרופות וגם מחלת בכטרב (בינונית) שאני סובל , אני רגיל לכל סוגי הכאבים כבר שנים(שרירים,כאבי גב/חזה,דקירות באיזור החזה והגב,בעיקר בעונות מעבר. משום מה יש לי תחושות שונות עם הכאבים הפעם . פיזית אני יכול לעמוד על הרגליים בלי בעייה של יציבות, אני לא מזיע ,אין לי חום ,עייפות (אני לא יושן יותר מ-5 ,5.5 שעות בלילה) יכול להיות שזה התחלה של בעיה איסכמית בעורקים? או שאמורים להיות סימפטומים אחרים?

12/10/2013 | 09:58 | מאת: ניקולא

ביום רביעי ה-09לחודש זה , בעקבות מה שרשמתי הלכתי לרופא משפחה ששלח אותי לעשות למחרת הרבה סוגים של בדיקות דם . כל הבדיקות + א.ק.ג. שעשיתי יצאו תקינות . לידיעתך .

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח