שאלות

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

15/09/2011 | 14:22 | מאת: רואן

היי צהריים טובים .. ד"ר יש לי שתי שאלות :- 1. אני משתמשת מזה 6 חודשים במשחת קלו-קוט וכן זה עזר קצת אבל במקומות מסוימים בצלקת וכרגע קניתי משחה חדשה בשם MEDERMA ...רציתי לדעת מי עוזר יותר ומה אתה מעדיף ?? 2. האם אני יכולה לבצע תרגילים וכושר גופני לבטן כי בתקופה האחרונה אני רואה שיש לי בטן ממש בולטת , אבל אמרו לי שחשוב לשאול רופא כי אני כבר 7 חודשים אחרי הניתוח ולא רוצה לכבד על בית החזה ..האם אפשר והאם יש תרגילים מסוימים שאסור או שאתה מעדיף ??! תודה מראש והמשך יום נעים

לרואן השלומות, עליך לפנות למנתח שלך. בברכה, פרופסור סמולינסקי

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח