asd

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

24/06/2011 | 00:06 | מאת: רוית

יש לי תינוקת בת שנה הצריכה לעבור ניתוח לב פתוח בקרוב בעקבות ASD. רציתי לשאול כמה זמן אורך הניתוח? האם תישאר צלקת? מה משך ההחלמה? יש הכנות כלשהם שצריך לעשות לפני או אחרי? האם צפויות איזשהן בעיות עתידיות לאחר ובעקבות הניתוח? איך מבצעים לתינוקות הרדמה? כמה זמן אישפוז לפני ואחרי? תודה מראש אני דיי בלחץ כי היא כ"כ קטנה ואני חסרת אונים רוית

24/06/2011 | 16:44 | מאת: עמי נחום ברבר

אני מנהל עמותה לילדים שנולדו עם מומי לב.אשמח למסור לך את כל המידע שאת רוצה לקבל בפלאפון מ"ס=0572777177

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח