פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

20/04/2011 | 07:39 | מאת: eitan

אני אחרי נתוח מעקפים מזמן,נתוח החלפת שסתום ותיקון שסתום לאחרונה,יש לי קוצב לב, אני מבצע פעילות גופנית מאומצת, אני בן 70 ,לאחרונה יש לי פירפורים בלב, אני כמובן ממשיך בפעילות הספורט שלי, האם אני מסכן חיי ,או מאריך?

לפי תאורך מצבך טוב והמוטיבציה בשמיים. אם אתה ממילא על קומדין, אזי הפרפורים האלה לא ממש מסכנים אותך. אולם, תשובה מלאה תקבל רק מהקרדיולוג המטפל שלך. פרופ? סמולינסקי

09/05/2011 | 03:49 | מאת: eitan

אששת את הערכתי,שוב תודה אגב, הקרדיולוג שלי יעץ לי להמנע מספורט ביום ששי אקבל מכת חשמל והכל יסתדר,שוב תודה

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח