דופק מהיר

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

19/03/2011 | 20:28 | מאת: שמעון

שלום רב אני בן 48 ומזה כשנה סובל מדופק מהיר שעולה לאני מעריך 170 פעימות בדקה למשך זמן קצר של בערך 20 שניות ואחר כך נרגע , בהולטר הפעולה לא נצפתה, בדיקת אקג תקינה אקו לב תקין , ארגומטריה במאמץ תקינה. הדופק המהיר קורה לי בד"כ בשעות הערב וזה כמעט תמיד קשור לשכיבה על הגב או התמתחותשל הידים, כרגע במשך שלושה שביועות מטופל בקרדיולוק 1.25 מ"ג ששיפר משמעותי את התופעה, שאלתי היא כיצד ולמה כשאני שוכב על הגב על משטח קשה ואו לא נוח זה קורה ומה זה אומר על התופעה?. שאלה שניה אני עומד לעשות ניתוח בבית חולים פרטי לתיקון פריקת כתף מי אמור לאשר שאני יעבור ניתוח האם רופא המשפחה או קרדיולוג. בתודה מראש שמעון גבאי

לשמעון השלומות, עליך לפנות לקרדיולוג בכול השאלות האלה. פרופסור סמולינסקי

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח